Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen

Verhuizingen in Lokeren

We doen alle verhuizingen van en naar Lokeren en Daknam, Eksaarde + omstreken mét of zonder lift- of ladderservice. Daarnaast verhuren we meubelliften in brede regio Lokeren -> zie pagina liftservice.

1 Particuliere verhuizingen klein en groot, gemakkelijk en moeilijk, binnen- en buitenland. We beschikken over verhuiswagens tussen 35 en 55 kubiek; ladderliften tot 14 verdiepingen hoog. Daarom zijn we in Gent dé specialist in appartementsverhuizingen. Grote stukken en speciale items zoals piano’s, ondeelbaar meubilair, antiek, kroonluchters, fitnesstoestellen, aquariums, tuinvazen, struise terrasplanten en dergelijke: we hebben er ervaring mee en beseffen heel goed dat deze objecten u dierbaar zijn.

2 Seniorenverhuizingen vragen doorgaans een andere benadering, mede doordat niet altijd alle voorwerpen naar één bestemming kunnen.

3 Kantoorverhuizingen bij verandering van locatie, reorganisatie of uitbreiding van uw onderneming of instelling, zowel klein als groot en met de grootste zorg voor uw apparaten, randapparatuur, toestellen, materialen, dossierkasten en bureaus.

Verhuisfirma en verhuizingen in regio Lokeren

Onze werkwijze voor verhuizingen in Lokeren en omstreken is als volgt:

1 U belt ons op en we reserveren uw verhuisdatum voor -moment. Ofwel starten we ’s morgens om 8u, ofwel ’s middags om 13u. We wijzen u een verhuisequipe van 2, 3, 4 of meer man toe. Voor een efficiënte verhuis: gelieve altijd minstens 2 krachten extra te voorzien indien u opteert voor 2 van onze medewerkers.

2 Wil uw verhuisreservatie tijdig doen. Indien we de verhuisopdracht binnen de 5 werkdagen moeten uitvoeren, – in superdringende situaties kan dit wel eens gebeuren – vragen we uitzonderlijk een voorschot van 500 EUR.

3 Als parkeervoorziening dient toch minstens 20 meter te worden voorzien voor de verhuiswagen en ladderlift. Dit zowel op de vertrek- als aankomstplaats. Indien u niet in de mogelijkheid bent dit zelf te regelen, kunnen wij voor de parkeervergunning en verkeersborden zorgen. Maar ook hier is op tijd anticiperen de boodschap.

4 De eigenlijke verhuis omvat: oordeelkundig demonteren en monteren van de meubelen en andere deelbare stukken, zorgvuldig in- en uitpakken van de inboedel en huisraad in verhuisdozen, vakkundig alles naar beneden halen, naar buiten brengen, op de verhuiswagen stapelen, afschermen, vastmaken, transporteren met de grootste voorzichtigheid om tenslotte netjes terug te plaatsen in de nieuwe woonst.

5 Eventuele meubelbewaring voor korte of langere termijn gebeurt in eigen magazijn.

6 We hanteren correcte, transparante tarieven en passen deze eerlijk toe. Het zijn dezelfde prijzen die op zaterdag gelden. De uren worden gerekend vanaf vertrek depot Gent tot de aankomst depot Gent. Er worden altijd minstens 2 uren aangerekend. De basisprijs per verhuiswagen met chauffeur bedraagt 65 EUR per uur.

De supplementen zijn:

  • De tweede man (35 EUR per uur)
  • De meubellift (100 EUR forfait)
  • De eventueel gereden kilometers boven de 100 (1 EUR per extra km)
  • De eventuele verkeersborden en plaatsing ervan (65 EUR)
  • De gepresteerde uren na 18u (toeslag van 50%).

We vragen contante betaling bij het einde van de opdracht.

Een aantal van onze vele realisaties

Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen
Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen
Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen
Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen

Onze doelen als verhuisbedrijf dat service en betrouwbaarheid
hoog in het vaandel voert

01

Doelstelling 1

Elke opdracht willen we telkens weer tot een goed einde brengen tot algemene tevredenheid van de klant: voor een zorgeloze verhuizing -> zie Arnaud

02

Doelstelling 2

Elke opdracht willen we telkens weer uitvoeren zoals overeengekomen en volledig naar de verwachtingen van onze klant: voor een goede planning, timing, organisatie en opvolging ->
zie Arnaud

03

Doelstelling 3

Elke opdracht willen we telkens weer uitvoeren conform het voorziene financiële plaatje – nog min, nog meer – de tarieven zijn de tarieven, de extra’s zijn de extra’s. Maar sowieso zijn we zeer competitief. Doorgaans verhuis je maar één of hooguit twee keer. Daarom: doe het goed, doe het met een ervaren verhuizer ->
zie Arnaud

Wat onze klanten over ons vertellen

Enorm vlotte service. Alsook top werkmannen. Hard gewerkt en nog eens goed gelachen ook. Een echte aanrader!

Bedankt!

Sven

“Supergoeie verhuis gehad met deze mannen. Ging kei vlot, toffe mensen om mee te werken en ook niks van schade gehad!

Aanrader!”

Stijn

“De verhuismannen werkten vlot, efficiënt en waren super vriendelijk en dat tijdens een hittegolf.

Wij waren zeer tevreden!”

Elien

Perfecte service! 5de maal dat we met de firma Arnaud verhuizen en dat is steeds een plezier omdat alles zo goed verloopt. Vriendelijke en vlotte mensen, die erg professioneel te werk gaan, topteam.”

Patrick

“Verhuislift was gevraagd om 11u, hij was er stipt en ze hebben ons zelf geholpen, waardoor we sneller klaar waren.

De service was af!”

James

“We zijn zaterdag met jullie verhuisd. Heel tevreden van de geleverde diensten ondanks dat er 3 stops moesten gedaan worden, werd alles perfect uitgevoerd. Bedankt!”

Stéphanie

Contacteer ons nu 

Ontdek waarom werken met het team van Arnaud dé oplossing is voor al uw verhuis- en liftproblemen. Graag meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!