Verhuisliften huren

Onze liftservice met bediening is er voor onze particuliere klanten die zélf hun verhuis zullen uitvoeren en bij hun appartementsverhuis dus enkel een meubellift nodig hebben, of bijvoorbeeld voor appartementsbewoners die aan de vervanging van hun meubilair toe zijn. 

We beschikken over 21 verhuisliften: daarvan zijn er 17 op bestelwagen, 3 op aanhangwagen en 1 opbouwlift. De draagkracht gaat tot 300 kg en de reikhoogte gaat tot en met de 14de verdieping. In en rond Gent zijn we dé referentie in verhuur van liften voor appartementsverhuizingen. Ook bij kantoorverhuizingen staan onze verhuisliften paraat.

De werkwijze is als volgt:

1 U belt ons minstens een 3 tot 4-tal dagen op voorhand en we reserveren de verhuislift die geschikt is voor de opdracht. De lift wordt door de operator tot op de verhuislocatie gebracht op datum en uur door u bepaald. Onze verhuisliften en manschappen zijn goed en volledig verzekerd.

2 Als parkeergelegenheid dienen minimaal 2 autoplaatsen te worden voorzien voor de meubellift. Indien wijzelf best voor de vergunning en de verkeersborden zorgen: laat het ons weten.

3 De meubelliftservice is altijd met bediening. Onze medewerker weet van aanpakken en heeft én vakkennis én ervaring. Extra hulp lijkt soms wel nodig en kan alleszins tijdbesparend werken.

4 Correcte en doorzichtige tarieven die ook op zaterdag gelden, hanteren we onder het motto: “eerlijk duurt het langst”. Voor zon- en feestdagen worden de werkuren evenwel aan dubbel tarief gerekend. De uren lopen vanaf aankomst tot vertrek voor verhuisadressen in de regio Gent. Er wordt minstens 1 uur geteld.

De prijs per verhuislift (van verdieping 1 tot en met 7) met operator bedraagt 85 EUR* voor het 1ste uur wat Gent betreftdaarna komt er 35 EUR* per extra half uur bij. Voor buiten Gent zijn de tarieven op aanvraag te bekomen.

Voor meubelliften naar verdieping 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 komt de basisprijs op respectievelijk 100*, 125*, 150*, 200*, 250* en 300 EUR*. De grote lift op aanhangwagen kost 200 EUR* (voor de 6de tot de 8ste verdiep).

De tarieven zijn geldig voor de huur van een verhuislift van 7u tot en met 15u. Indien vroeger dan 7u of na 15u komt er een toeslag bij.

We vragen contante betaling.

5 In het kader van de dienstverlening doen we eveneens aan verhuring van bestelwagens zonder chauffeur samen met Luxauto en organiseren we meubelbewaring in ons eigen magazijn.

* Vanaf 01/01/23 nieuwe tarieven wegens de 10% loonindexering

Een aantal van onze vele realisaties

Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen
Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen
Verhuizingen Gent ✅ Liftservice, verhuisbedrijf, kantoorverhuizingen

Onze doelen als verhuisbedrijf dat service en betrouwbaarheid
hoog in het vaandel voert

01

Doelstelling 1

Elke opdracht willen we telkens weer tot een goed einde brengen tot algemene tevredenheid van de klant: voor een zorgeloze verhuizing -> zie  Arnaud

02

Doelstelling 2

Elke opdracht willen we telkens weer uitvoeren zoals overeengekomen en volledig naar de verwachtingen van onze klant: voor een goede planning, timing, organisatie en opvolging ->
zie  Arnaud

03

Doelstelling 3

Elke opdracht willen we telkens weer uitvoeren conform het voorziene financiële plaatje – nog min, nog meer – de tarieven zijn de tarieven, de extra’s zijn de extra’s. Maar sowieso zijn we zeer competitief. Doorgaans verhuis je maar één of hooguit twee keer. Daarom: doe het goed, doe het met een ervaren verhuizer ->
zie  Arnaud

Wat onze klanten over ons vertellen

Enorm vlotte service. Alsook top werkmannen. Hard gewerkt en nog eens goed gelachen ook. Een echte aanrader!

Bedankt!

Sven

“Supergoeie verhuis gehad met deze mannen. Ging kei vlot, toffe mensen om mee te werken en ook niks van schade gehad!

Aanrader!”

Stijn

“De verhuismannen werkten vlot, efficiënt en waren super vriendelijk en dat tijdens een hittegolf.

Wij waren zeer tevreden!”

Elien

Perfecte service! 5de maal dat we met de firma Arnaud verhuizen en dat is steeds een plezier omdat alles zo goed verloopt. Vriendelijke en vlotte mensen, die erg professioneel te werk gaan, topteam.”

Patrick

“Verhuislift was gevraagd om 11u, hij was er stipt en ze hebben ons zelf geholpen, waardoor we sneller klaar waren.

De service was af!”

James

“We zijn zaterdag met jullie verhuisd. Heel tevreden van de geleverde diensten ondanks dat er 3 stops moesten gedaan worden, werd alles perfect uitgevoerd. Bedankt!”

Stéphanie

Contacteer ons nu 

Ontdek waarom werken met het team van Arnaud dé oplossing is voor al uw verhuis- en liftproblemen. Graag meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!